KRYETARI I PD, LULZIM BASHA FLET PER 30-VJETORIN E THEMELIMIT TE PARTISE DEMOKRATIKE

FJALA PËRSHËNDETËSE E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, PËR 30-VJETORIN E THEMELIMIT TË PARTISË DEMOKRATIKE Te dashur miq, bashkëqyetarë kudo ku ndodheni, Të dashur demokrate dhe demokratë, Kjo është një ditë e shënuar jo vetëm për partinë tonë por për gjithë Shqipërinë. Sot shënojmë 30 vjetorin e lindjes së partisë sonë por edhe të fillimit…