MJEKJA E URGJENCES, AURORA DOLLENBERG: GJERMANIA NIS VAKSINIMIN KUNDER COVID NE 1 JANAR 2021

INTERVISTE ME MJEKEN E URGJENCES  AURORA DOLLENBERG NE GJERMANI MBI VAKSINEN ANTI-COVID   -Dok. Aurora si paraqitet situata në Gjermani, keni hyrë në karantinë kombëtare?   Kemi një lockdown, që fillon nga dita e sotme dhe vazhdon deri në 10 janar për arsyen e rritjes në javën e fundit të të infektuarve dhe ezaurimit të kapaciteteve…