GJOBITEN 254 QYTETARE PER MASKEN

Ndëshkohen me masë administrative 254 qytetarë që u konstatuan duke lëvizur pa maskat mbrojtëse.Strukturat e Policisë, krahas përmbushjes së detyrave funksionale për parandalimin, evidentimin dhe goditjen e paligjshmërisë, kanë vijuar kontrollet në terren në të gjithë vendin, për të monitoruar zbatimin e masës për parandalimin e përhapjes së COVID-19, mbajtjen e detyrueshme të maskës mbrojtëse,…

GATI SPITALI I PARE RAJONAL NE ELBASAN PER COVID-19

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu tha se në “COVID5” ndodhen 81 shtretër si dhe të gjitha pajisjet e nevojshme për të trajtuar personat e prekur nga koronavirusi.  “Pamë të gjithë pavionet anti-Covid. Janë të gjitha shërbimet për të trajtuar qytetarët e infektuar. Janë 81 shtretër, që kanë infrastrukturën dhe pajisjet e nevojshme, në funksion të…