Arratisje si në filma, shqiptarët hidhen në kanal për ti shpëtuar policisë

Katër shqiptarë që sapo kishin kryer një vjedhje janë vendosur në ndjekje nga policia italiane. Ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e 22 dhjetorit, në orën 22.35. Patrulla konstatoi se mjeti tip Opel “Meriva” bënte një “ecje të parregullt” dhe kur drejtuesi shikon policinë ngadalëson shpejtësinë dhe Për këtë arsye, patrulla vendos që ta ndalojë dhe urdhëroi…