Ami dhe Ermali publikojnë pamjet e veçanta, takimi i parë mes Joelit dhe motrës së porsalindur

Ata janë të dy moderatorë dhe shumë të njohur për publikun shqiptar. Lajmet për ta përbëjnë gjithnjë interes, por edhe pse janë përpjekur ta mbajnë larg syve të publikut jetën private, mbrëmjen e sotme, Amarda Toska dhe Ermal Mamaqi nuk janë kursyer me pamjet dhe rrëfimet nga jeta private. Toska ishte e ftuar në emisionin…

ARRSH njoftim me rëndësi, nga data 4 Janar nisin punimet në autostradë. Si devijon trafiku

Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia e Qarkullimit Rrugor informojnë median dhe opinionin publik se duke nisur nga data 4 Janar 2019 ora 05:00 në mëngjes, në kuadër të projektit të mirëmbajtjes me performancë të Bankës Botërore do të fillojë ndërhyrja emergjente për përmirësimin e situatës së përmbytjeve me ndërtimin e dy (2) tombinove në segmentin…