Nga kuzhina e djallit kthehet në një kuzhinë propozimesh, Renato i propozon i ulur në gjunjë ish-konkurentes: Nuk e lë të ikë…

Mbrëmjen e djeshme ishte nata finale e spektaklit të gatimit “Hell’s Kitchen”. E për të gjithë ju që e keni humbur puntatën finale, ajo ishte edhe me disa doza romantizmi. Si ndihmës të dy shefave të rinj, në kuzhinën e “Hell’s Kitchen” u rikthyen gjashtë ish-konkurrentë, ndër të cilët edhe Ani. Shef Renato Mekolli u…

Pajisja me karta ID e 1.4 milionë shtetasve që u skadojnë në 2019, ja ç’duhet të dini

Përse skadojnë në këtë periudhë rreth 1.4 milionë karta identiteti? Flet Drejtori i Përgjithshëm i Gjendjes Civile, Bledar Doracaj, i cili shpjegon situaten dhe thote se çdo qytetar, për të bërë të mundur pajisjen me dokumentin e ri të identitetit, ID kartën në rastin konkret, mund të paraqitet pranë sporteleve të kompanisë koncesionare “Aleat” dhe mund të…