Rrugët të mbushura me akull e ngrica, ARRSH tregon akset më problematike

Temperaturat e ulëta kanë ‘pushtuar’ pothuajse gjithë vendin. Autoriteti Rrugor Shqiptar ka bërë një bilanc të situatës në disa rrethe të vendit, ku në disa akse rrugore paraqiten vështirësi. NJOFTIMI I ARRSH Në Rajonin Verior Shkoder: Nuk ka pasur reshje gjate natës, temperaturat shumë të ulëta, të cilat kanë shkaktuar prezencën e akullit në rrugë.…

Dëshironi që rrobat tuaja të mbajnë aromë të mirë pas larjes por jo gjithmonë ja dilni? Ja cilat janë gabimet që nuk duhet ti bëni në larjen e tyre

Mund ta keni vënë re që edhe pas larjes disa prej rrobave mbajnë aromë të pakëndshme. Kjo padyshim është shumë irrituese dhe shpesh mund t’ia vëmë fajin detergjentit. Disa prej arsyeve Temperatura tepër e lartë e ujit Rrobat do të ruajnë formën dhe ngjyrën e vet dhe do të shpenzohen më ngadalë nëse i lani…