Temperaturat e ulëta një problem edhe për automjetin tuaj? Ja si të veproni për ti shmangur këto probleme

Temperaturat e ulëta të këtyre ditëve për shkak të rrymave polare që kanë mbërthyer vendin tonë, ndikojnë edhe në automjetin tuaj duke iu shkaktuar probleme. Kur dilni nga shtëpia herët në mëngjes, ekziston mundësia që automjeti të mos ju ndizet, të ketë ngrirë apo edhe të mos ju hapen dyert për shkak të shtresës së…

Protesta studentore/ Reagon Rama: “Askush të mos paguaj më shumë se 50%”

Ka reaguar në rrjetin social Twitter kryeministri Edi Rama, i cili nuk ka ngurruar të quajë protestën studentore një “shfaqje rrugore të brutalitetit të injorancës”. Statusi i Ramës i referohet mbylljes së dyerve të fakulteteve, të cilën e quan dhunë dhe me gjasë kjo gjuhë e kryeministrit bëhet për të legjitimuar edhe prezencën e policisë nëpër ambientet universitare.…

Shqipëria një vend pa të kaluar, institucionet nuk dorëzojnë dokumentacionet për t’u arkivuar

Shqipëria rrezikon të mbetet një vend pa të kaluar për aq kohë sa shumica e institucioneve që duhet të dorëzojnë dokumentacionin për t’u arkivuar pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave nuk e bëjnë prej mesatarisht më shumë se dy dekadash. Një auditim i Kontollit të Lartë të Shtetit në Arkivën e Shtetit nxjerr në pah…

Shitet gazeta MAPO, ja kush e blen

Themeluesi i gazetës “Mapo”, Henri Çili, ka njoftuar shitjen e kësaj gazete dhe të gjitha botimeve që mbajnë logon MAPO. “Nga sot gazeta MAPO dhe botimet e tjera MAPO shkojnë drejt një projekti të ri menaxherial, drejt një forme të re të organizimit juridik dhe sigurisht drejt një pronësie të re” shkruan Cili përmes një…