Qendro në Prokurori: Asnjë shkelje

Kreu i ARRSH, Afrim Qendro ka dëshmuar ditën e sotme per rreth 2 orë në Prokurorinë e Tiranës pas zbulimit të skandalit që fshihej pas kompanisë që do ndërtonte lotin e parë të Unazës së Re, ‘DH Albania’, e cila kishte falsifikuar dokumentet për marrjen e tenderit. Gazetarja Klodiana Lala raporton për “BalkanWeb” se Qendro ka…

Meta kthen për shqyrtim një tjetër ligj në kuvend, ja se për çfarë bëhet fjalë

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka kthyer për rishqyrtim në Kuvend ligjin për “Për noterinë”. Meta kërkon rishqyrtimin e neneve 61, 65 dhe 76 të këtij ligji. Argumentet e përmbledhura të kësaj vendimmarrje paraqiten si më poshtë: 1. Përmbajtja e nenit 61 të ligjit nr.110/2018 “Për noterinë”, nuk është i qartë dhe në harmoni me disa…

E keni provuar ndonjëherë ti mbyllni rrjetet sociale? Ja se çfarë do të ndryshojë në jetën tuaj nëse provoni ta bëni

Sipas intv.al kohët e fundit rrjetet sociale janë një mënyrë për të qenë në kontakt me botën. Nëse do largoheni nga rrjetet sociale, si Instagrami ose Facebook-u ja çfarë do t’ju ndodhë: 1. Do kaloni më shumë kohë me veten tuaj Të qëndruarit vetëm mund të jetë frikësuese për disa njerëz, duke zgjedhur rrjetet sociale…