Temperaturat e ulëta, mjekët: Virusi i gripit në vendin tonë nuk është izoluar…

Temperaturat e ulëta të këtyre ditëve kanë rritur numrin e pacientëve të prekur nga viroza apo gjendje gripale, siç preferojnë ta quajnë mjekët. Por, ndryshe nga virozat e mëparshme, këto ditë qytetarët janë paraqitur te mjeku me simptoma të shtuara, që shpesh japin edhe komplikacione. Megjithatë, për sa kohë që Instituti i Shëndetit Publik nuk…

Prindërit kërkojnë largimin nga shkolla të fëmijës me prapambetje mendore: Ka nevojë për disiplinë të fortë

Elton Muço u ankua në emisionin investigativ “Stop” për një problem me djalin e tij 13-vjeçar me “prapambetje mendore të moderuar”. Pas 5 vitesh në shkollën 9-vjeçare “Kolë Koci”, stafi pedagogjik ka vendosur t’i reduktojë orët, me pretendimin se është agresiv dhe nuk e menaxhojnë dot. “Fëmija im për 5 vjet në këtë shkollë nuk ka…