“Nuk kishim asnjëherë siguri a do të dilnim të gjallë nga burgu“ , rrëqeth me dëshmin e tij i burgosuri në Qafë Bari

Arkiva Online e Viktimave të Komunizmit/ “Nga më të rëndat, sinqerisht. Nuk kishte dënim fizik, por ishte dënimi psikologjik. Kishin rekrutuar të burgosur politik të dobët nga karakteri. Kjo është e tmerrshme. Ne nuk kishim asnjë siguri në do dilnim të gjallë ndonjëherë apo s’do dilnim të gjallë“. Baftjar Shemaj rrëfen vitet e burgut në Ballsh…

Bora mbulon Llogaranë, mjetet borëpastruese prezente edhe natën

Ka filluar bora dhe në Llogara Kompania e mirëmbajtjes është në gadishmëri, mjetet borëpastruese janë prezente dhe do të punojnë gjatë gjithë natës për të parandaluar bllokimin e rrugës. Momentalisht rruga është e hapur dhe nuk ka probleme për qarkullimin e mjeteve . Drejtuesit e mjeteve të tregohen te kujdesshëm, të respektojnë sinjalistikën rrugore dhe…