Ashley Graham pozon para pasqyrës e zhveshur

Në paqe me veten por mbi të gjitha me trupin e saj. Për të dhënë sërish një mesazh pozitiv për format e saj, modelja Ashley Graham ka zgjedhur një foto social në të cilën shfaqet plotësisht e zhveshur përpara pasqyrës. Modelja bukuroshe me forma të bëshme pozon në një selfie në backstage të konkursit te…

”Monika nuk duhet besuar”

Monika nuk duhet besuar! Jane shume raste ne te cilat Monika Kryemadhi ka shitur dhe ka dhene voten e shqiptareve ne interesat e saj. Sic po ben edhe tani ne interesat e saj po mundohet te bashkohet me studentet. Kjo falje e shtirur e Kryemadhit nuk duhet besuar kurrsesi Politika po tenton me çdo mënyrë…