ARRSH njoftim me rëndësi, nga data 4 Janar nisin punimet në autostradë. Si devijon trafiku

Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia e Qarkullimit Rrugor informojnë median dhe opinionin publik se duke nisur nga data 4 Janar 2019 ora 05:00 në mëngjes, në kuadër të projektit të mirëmbajtjes me performancë të Bankës Botërore do të fillojë ndërhyrja emergjente për përmirësimin e situatës së përmbytjeve me ndërtimin e dy (2) tombinove në segmentin…

Aksidentohet rëndë familja shqiptare

Një familje shqiptare, burrë e grua dhe djali i tyre 6 -vjeçar, kanë pësuar një aksident të rëndë rrugor sot në mëngjes, pak pas orës 9:15 përgjatë rrugës Prati. Përplasja e forte mes dy makinave ka sjellë tre të plagosur rëndë, familjen e re që u bë copë pas një muri. Burri 38 vjeç, shqiptar me banim në Santorso dhe…