Pajisja me karta ID e 1.4 milionë shtetasve që u skadojnë në 2019, ja ç’duhet të dini

Përse skadojnë në këtë periudhë rreth 1.4 milionë karta identiteti? Flet Drejtori i Përgjithshëm i Gjendjes Civile, Bledar Doracaj, i cili shpjegon situaten dhe thote se çdo qytetar, për të bërë të mundur pajisjen me dokumentin e ri të identitetit, ID kartën në rastin konkret, mund të paraqitet pranë sporteleve të kompanisë koncesionare “Aleat” dhe mund të…