Dëshironi që rrobat tuaja të mbajnë aromë të mirë pas larjes por jo gjithmonë ja dilni? Ja cilat janë gabimet që nuk duhet ti bëni në larjen e tyre

Mund ta keni vënë re që edhe pas larjes disa prej rrobave mbajnë aromë të pakëndshme. Kjo padyshim është shumë irrituese dhe shpesh mund t’ia vëmë fajin detergjentit. Disa prej arsyeve Temperatura tepër e lartë e ujit Rrobat do të ruajnë formën dhe ngjyrën e vet dhe do të shpenzohen më ngadalë nëse i lani…

Nga kuzhina e djallit kthehet në një kuzhinë propozimesh, Renato i propozon i ulur në gjunjë ish-konkurentes: Nuk e lë të ikë…

Mbrëmjen e djeshme ishte nata finale e spektaklit të gatimit “Hell’s Kitchen”. E për të gjithë ju që e keni humbur puntatën finale, ajo ishte edhe me disa doza romantizmi. Si ndihmës të dy shefave të rinj, në kuzhinën e “Hell’s Kitchen” u rikthyen gjashtë ish-konkurrentë, ndër të cilët edhe Ani. Shef Renato Mekolli u…